Οδοντικά Εμφυτεύματα

Τα οδοντικά εμφυτεύματα αποτελούν το μεγαλύτερο επίτευγμα της σύγχρονης οδοντιατρικής και χρησιμοποιούνται για να αντικαταστήσουν τα δόντια που λείπουν.

 

Γιατί να βάλω εμφυτεύματα;
Βάζοντας εμφυτεύματα στη θέση των δοντιών που λείπουν, επιτυγχάνουμε σημαντικά οφέλη.
  • Δεν τροχίζουμε (μικραίνουμε) τα υγιή διπλανά δόντια προκειμένου να τοποθετήσουμε γέφυρα
  • Αποφεύγουμε την κινητή οδοντοστοιχία (μασέλα)
  • Μπορούμε να σταθεροποιήσουμε μία ολική οδοντοστοιχία (μασέλα)
  • Αποτρέπουμε την απώλεια κόκκαλου της γνάθου και κατά συνέπεια την αλλοίωση του προσώπου.
Στο ιατρείο μας εφαρμόζουμε τις πλέον σύγχρονες μεθόδους, ώστε η διαδικασία τοποθέτησης των εμφυτευμάτων να γίνεται με απόλυτη ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και κυρίως ανώδυνα.
Υπολογιστικά καθοδηγούμενη εμφυτευματολογία

 

Με τη βοήθεια ειδικού λογισμικού σχεδιάζεται και επιλέγεται εξαρχής η καταλληλότερη θέση τοποθέτησης των εμφυτευμάτων. Κατόπιν, κατά την διάρκεια του χειρουργείου, η χρήση ειδικού χειρουργικού νάρθηκα μας επιτρέπει να τοποθετούμε τα εμφυτεύματα γρήγορα, με υψηλή ακρίβεια, απόλυτη ασφάλεια και άνεση για τον ασθενή.
Υπάρχουν περισσότερες από 150 εταιρείες (μάρκες) που παράγουν εμφυτεύματα δοντιών και τα αντίστοιχα προσθετικά εξαρτήματα. Οι πιο καθιερωμένες και γνωστές μάρκες εμφυτεύματος είναι η Dentsply Sirona, Nobel Biocare και η Straumann.
Και οι 3 εταιρείες λειτουργούν για περισσότερα από 30 χρόνια, που σημαίνει ένα αρκετό χρονικό διάστημα για την παραγωγή, τη συλλογή και τη μελέτη δεδομένων και αποδεικτικών στοιχείων σχετικά με τη μακροχρόνια αποτελεσματικότητα των τεχνολογιών των εμφυτευμάτων τους. Τα εμφυτεύματα που παράγουν είναι δημοφιλή και προσβάσιμα σε όλη την παγκόσμια αγορά, οπότε είναι εύκολο για τους οδοντίατρους να αποκτήσουν ανταλλακτικά. Αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο, λόγω ότι εάν τοποθετήσετε εμφυτεύματα και κάποια στιγμή στη ζωή σας χρειαστείτε ανταλλακτικό πρέπει να είστε βέβαιοι για τη βιωσιμότητα της εταιρείας και την μελλοντική διαθεσιμότητα των προϊόντων της στην αγορά.
Από τα παραπάνω εμφυτεύματα δοντιών μερικά είναι αμερικάνικα, γερμανικά, ελβετικά, γαλλικά, αλλά υπάρχουν και ισραηλινά, ιαπωνικά, κινέζικα, πακιστανικά κλπ. Σε παγκόσμιο επίπεδο υπάρχει πληθώρα εταιρειών που προσπαθούν να πάρουν ένα μερίδιο της αγοράς με ελάχιστες ή και καθόλου επιστημονικές δημοσιεύσεις, με πολύ φθηνά εμφυτεύματα που επιτρέπουν στον οδοντίατρο να μειώσει τις τιμές του.
Σας προσφέρουμε τις καλύτερες μάρκες οδοντικών εμφυτευμάτων με προσιτές τιμές.​
Dentsply Sirona (προηγουμένως Astra Tech)​

Η Astra Tech ιδρύθηκε το 1991 και το 2010 τα έσοδά της ήταν 535 εκατομμύρια δολάρια. Το 2011, η εταιρεία εξαγοράστηκε από την Dentsply Sirona έναντι 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Λειτουργεί ως θυγατρική της Dentsply και εδρεύει στο Waltham της Μασαχουσέτης.

Η Dentsply είναι αμερικανική κατασκευάστρια εταιρεία οδοντιατρικού εξοπλισμού και οδοντιατρικών αναλώσιμων και τα προϊόντα της πωλούνται σε περισσότερες από 120 χώρες. Διαθέτει εργοστάσια σε 21 χώρες και κατέχει ηγετική θέση στην αγορά αναλώσιμων οδοντιατρικών προϊόντων. Η Dentsply σχεδιάζει και κατασκευάζει ειδικά προϊόντα και αυτό περιλαμβάνει εργαστηριακά προϊόντα που σχετίζονται με προμήθειες προϊόντων οδοντιατρικής. Παράγει αναισθητικά, προφύλαξη που χρησιμοποιείται στην πρόληψη των ούλων και στιλβωτικά δοντιών. Η Dentsply επίσης σχεδιάζει και κατασκευάζει τεχνητά δόντια.

https://www.dentsplysirona.com/en/explore/implantology.html
Θα «δεχτεί» ο οργανισμός μου τα εμφυτεύματα; Είναι ασφαλή; Έχουν επιτυχία;
  • Τα εμφυτεύματα αποτελούν την καλύτερη λύση αντικατάστασης των δοντιών που λείπουν
  • Είναι εντελώς ακίνδυνα για την υγεία του ασθενή
  • Είναι απόλυτα βιοσυμβατά με τον ανθρώπινο οργανισμό
  • Προσφέρουν άψογα αισθητικά αποτελέσματα
  • Προσφέρουν άνεση στην ομιλία και την μάσηση και αίσθηση σαν τα φυσικά δόντια
  • Εφόσον έχει προηγηθεί λεπτομερής προεγχειρητικός έλεγχος, κατάλληλος σχεδιασμός και σωστή τοποθέτηση, τα εμφυτεύματα έχουν απόλυτη επιτυχία!
Η εμπειρία μας και η χρήση των βέλτιστων εμφυτευμάτων
και υλικών αποκατάστασης μας εξασφαλίζουν ύψιστα αποτελέσματα!
Share: