Η Οδοντίατρος

Βιογραφικό

Χειρουργός Οδοντίατρος 

Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Witten/ Herdecke Γερμανίας

Γεννήθηκα στη Σέρρες και μεγάλωσα στην Γερμανία όπου και πέρασα τα μαθητικά μου χρόνια.
Εισάχθηκα στην Οδοντιατρική Σχόλη του ιδιωτικού Πανεπιστήμιου  Witten /Herdecke Γερμανίας όπου αποφοίτησα το 2007.

Στη συνέχεια ακολούθησε η αναγόρευσή μου ως Διδάκτωρ του ιδίου πανεπιστημίου , στην Περιοδοντολογία.

Συνοδευτικά παρακολούθησα και ολοκλήρωσα πολλά μεταπτυχιακά μαθήματα κατάρτισης, εκ των οποίων και στην οδοντιατρική Εμφυτευματολογία (Curriculum Implantologie) στην επίσημη Γερμανική εταιρεία για την Οδοντιατρική Εμφυτευματολογία Haranni Academie, Curriculum orale Implantologie, επίσημα αναγνωρισμένη από την DGOI (https://www.dgoi.info/) και την  ICOI (http://www.icoi.org/implant-dentistry/).

Αργότερα εργαζόμενη σε ιδιωτικό οδοντιατρείο στην πόλη του Essen της Βεστφαλίας, απέκτησα εμπειρίες ως οδοντίατρος σε εκτεταμένη προσθετική εμφυτευμάτων και προσθετική, καθώς επίσης και στην αντιμετώπιση περιπτώσεων ασθενών ιδιαιτέρων συνθηκών κάτω από γενική αναισθησία.

Έκτοτε υπηρέτησα την επιστήμη δίπλα σε πεπειραμένους και εξειδικευμένους οδοντιάτρους,

ενώ ολοκλήρωσα την εκπαίδευσή μου και στην πρωτοπόρο τεχνική Digital Volume Tomography.

Συνόδεψα οδοντιατρικά παιδικούς Σταθμούς Γερμανίας, ενώ έκανα και σεμινάρια σε γονείς για την σωστή στοματική υγιεινή των παιδιών τους και την σωστή διατροφή τους, ώστε να αποφύγουνε οδοντιατρικά νοσήματα.

Μετά από πέντε συνεχή χρόνια εργασίας σε δικό μου Οδοντιατρείο στην Γερμανία αποφασίσαμε με τον σύζυγό μου και τα δυο μας παιδάκια να ακολουθήσουμε το όνειρό μας για την εγκατάστασή μας στην πατρίδα μας την Ελλάδα, και τον Οκτώβριο του 2018 άνοιξα το προσωπικό μου ιατρείο στην όμορφη Αλεξανδρούπολη (Μπουμπουλίνας 2).

Συμμετέχω συχνά σε οδοντιατρικά συνέδρια και σεμινάρια κρατώντας συνεχή επαφή με τις εξελίξεις στην οδοντιατρική πράξη .

Είμαι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Έβρου.

 

Πτυχία και Διακρίσεις